Werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Alvorens aan een ontwerp of kleuradvies te beginnen, komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens deze kennismaking wordt er geluisterd naar uw wensen en plannen en kunnen we verduidelijken wat we voor u kunnen betekenen. Het is heel belangrijk dat we voeling krijgen met de sfeer en stijl die u wenst. Als vakspecialisten in interieurarchitectuur weten we deze vervolgens voortreffelijk te matchen met een interieur dat perfect bij u, uw persoonlijkheid en levensstijl past.

Bij een positief gevoel en na eventuele opmeting en het nemen van foto’s kunnen we starten met een voorontwerp of de nodige voorbereidingen voor een kleuradvies bij u thuis.

 

Kleuradvies:

Kleuradvies kan zich beperken tot een mondeling advies waarbij u op enkele uurtjes tijd tips een uitleg krijgt over kleur, materialen, schikking, decoratie,… waarmee u daarna zelf aan de slag kan. Anderzijds kan er gekozen worden voor een meer uitgewerkt advies. Indien nodig worden er plannen gemaakt en aan de hand van een moodboard worden kleuren en materialen voorgesteld. Deze sfeercollage kan dan als leidraad dienen voor de aankleding van uw interieur.

 

Ontwerp:

Het voorontwerp wordt samen met u doorgenomen en toegelicht. Aanpassingen worden doorgevoerd waar nodig, materialen worden verder besproken en er wordt een antwoord gegeven op al uw vragen. Vervolgens worden de definitieve ontwerptekeningen en omschrijving opgemaakt. De uitvoering van het project kan u zelf in handen nemen of wij kunnen u in contact brengen met ervaren vakmensen die alle ideeën vorm kunnen geven.

 

We make your dreams come true!


© 2019 Cosy Concept